De Jager Makelaardij O.G.
Hoofdstraat 55
3781 AB Voorthuizen
Telefoon: 0342-470048 - Fax: 0342-470055
Mobiel: 06-21877575
E-mail: info@dejagermakelaardij.nl

 
Chopinlaan ongenummerd
Voorthuizen

 
 

Sorry! deze kavel is verkocht!

 

ROYALE BOUWKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAANDE VILLA!

De kavel is vrij gelegen, grotendeels verscholen achter een grote haag en deels omzoomd met voornamelijk eiken bomen. Aan de zijde waar het bouwvlak is gesitueerd is de perceelsgrens nog niet afgeschermd, maar deze zijde zal na realisatie van de woning dit deel ook afschermen. Kortom een kavel op een “anonieme” plek. Sluit het hek en u heeft uw eigen privé domein.
Afmetingen (globaal) van de kavel: 33 x 30 mtr.

 

Op de kavel staat al een degelijk gebouwde houten schuur met puntdak (pannen gedekt). Deze heeft inclusief de grote overstekken (die dienen als overkapping) een oppervlakte van 8.13 x 5,05 = 41,05 m2.

Geen aannemersverplichting. Er is een vergunning verleend voor de kap van een aantal bomen.Binnenkort worden de bomen flink gesnoeid zodat u een beter beeld krijgt van de licht/zon inval.

 

 

BESTEMMINGSPLAN BEPALINGEN:

Het perceel kent een bouwvlak van 15 x 15 meter: dit vlak mag voor 45% worden bebouwd. (101,25 m2).

Totaal kan er nog vergunningsvrij worden bijgebouwd: circa 80 m2 (indien het bouwvlak voor 100% wordt bebouwd met de hoofdbouwmassa): dat mogen zijn, aanbouwen, uitbouwen en bijgebouwen.

De goothoogte mag maximaal 4 meter zijn.

De nokhoogte van de woning mag maximaal 9 meter zijn.

 

LIGGING/WIJKINFO:
De kavel ligt achter de woning Baron van Nagellstraat 29 (was vroeger een achtertuin van dit perceel) maar heeft zijn entree vanaf de Chopinlaan. Het perceel grenst aan de andere zijde tegen percelen met daarop vrijstaande villa’s. De Chopinlaan is een straat met overwegen midden- en hoekwoningen.

Hier woont u in de bebouwde kom op een uniek perceel. Hemelsbreed circa 750 meter van het centrum van Voorthuizen.

Het centrum van Voorthuizen is op de fiets en met de auto goed en snel te bereiken (binnen 5 minuten).

NIET BEKEND MET VOORTHUIZEN?
Hoe is wonen in Voorthuizen? Een aantrekkelijk dorp met circa 11.000 inwoners. Toegankelijke bevolking. Goed voorzieningenniveau en goed bereikbaar. O.a. de steden Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort, Harderwijk, Utrecht, Arnhem, Amsterdam zijn vanwege de centrale ligging snel en uitstekend te bereiken. Bos aan de rand van het dorp (“Wilbrinkbos”). De Veluwse bossen zijn op nog geen 5 minuten afstand van het dorp. Het Recreatiegebied (zwemplas) “Zeumeren” (zo’n 77 hectare groot!) ligt niet ver van het dorp af. Twijfel niet en maak kennis met dit leuke dorp dat tegen de Veluwse bossen aan ligt en veel gezelligheid en vertier biedt!

Voor meer info over de evenementen/activiteiten in dit
gezellige dorp: Visitvoorthuizen.nl

 

 

KENMERKEN:

 

 

 

Adres

Chopinlaan ongenummerd

Postcode

3781 HA

Plaats

Voorthuizen

 

 

Vraagprijs

n.o.t.k.

 

 

Perceelgrootte

987 m2

Aanvaarding

In overleg

 

 

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en het volledige aanbod (ook “stille” verkopen).

 

VOORZIENINGEN:

Basisschool op 5 minuten fietsafstand van de woning.
Centrum op 5 minuten fietsafstand.

Het dorp Voorthuizen kent een uitgebreid voorzieningen niveau: 3 supermarkten (Aldi, Jumbo en AH), goede horeca, Hema, Blokker etc. Daarnaast diverse sportverenigingen, modern nieuw zwembad en grote recreatieplas (Zeumeren).

De bushalte is vlakbij de woning.
Station Barneveld-Noord op ongeveer 10 minuten fietsen van de woning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte, immers niet al het aanbod komt (direct) op Funda! “Like” daarom onze pagina:

www.facebook.com/dejagermakelaardij

 

Volg ons op Instagram:

https://www.instagram.com/dejagermakelaardij/

 
 
11689

11313