De Jager Makelaardij O.G.
Hoofdstraat 55
3781 AB Voorthuizen
Telefoon: 0342-470048 - Fax: 0342-470055
Mobiel: 06-21877575
E-mail: info@dejagermakelaardij.nl

 
Dorpsstraat 45-K-bouwnummer 9
Putten

 
 

Te koop

 

NIEUWBOUW APPARTEMENT IN HET WINKELHART VAN PUTTEN

BOUWNUMMER 9

 

NIEUWBOUW PROJECT “DE POSTKAMER”

 

 

APPARTEMENT MET BALKON/LOGGIA, PARKEERPLAATS EN BERGING.

 

Op de locatie van het voormalige postkantoor van Putten (gesitueerd tussen de Dorpsstraat 43-45 en de Achterstraat 30) wordt “DE POSTKAMER” gerealiseerd.

Het nieuw te bouwen complex bestaat feitelijk uit 2 gebouwen welke op de begane grond aan elkaar worden gekoppeld en wordt gebouwd in het levendige hart van Putten en wel op één van de beste locaties. Het complex is goed bereikbaar met de auto.

 

Dit appartement is gelegen aan de zijde van de Dorpsstraat (op de tweede verdieping). Voorzien van een woonkamer met balkon/loggia, 2 slaapkamers, badkamer en berging/technische ruimte.

Stelpost keuken: € 7.500,=

Stelpost sanitair: € 3.750,=

 

 

KENMERKEN:

 

 

 

Adres

Dorpsstraat 45K

Postcode

3881 BA

Plaats

Putten

 

 

Koopprijs

Op aanvraag: inruil eigen onroerend goed mogelijk.

 

 

Bouwjaar

2020-2021

Gebruiksoppervlakte wonen

circa 78,4 m2

Inhoud woning

circa 278,4 m3

Aantal slaapkamers

2

Aanvaarding

Juni 2021

 

 

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en het volledige aanbod (ook “stille” verkopen).

 

OVERINGE APPARTEMENTEN/INFO:

 

De overige appartementen variëren in een woonoppervlakte van circa 77,4 m2 tot en met circa 94,8 m2 (excl. balkons en dakterras).

De 4 penthouses hebben een woonoppervlakte van circa 111 m2 (2 stuks), 115,1 en 129,1 m2.

 

UITZICHT:

De appartementen aan de Dorpsstraat bieden uitzicht op de levendige, verkeersluwe winkelstraat.

De appartementen aan de Achterstraat bieden een uitzicht op een ruim opgezette straat met een o.a. een kerk met fraai torentje.

De 4 penthouses op de 4e bouwlaag hebben een vrij en weids uitzicht.

 

DUURZAAMHEID:

In het gasloze, energiezuinige gebouw wordt gebruik gemaakt van een lucht-warmtepomp voorziening in combinatie met zonnepanelen. De zeer goede isolatie van het gebouw draagt eveneens bij aan het fenomeen duurzaam bouwen. De diverse ruimten in de appartementen worden voorzien van vloerverwarming.

 

ZIJDE DORPSSTRAAT:

Begane grond: hoofd entree en maximaal 3 winkel units (nog niet nader ingevuld)

1e verdieping: 3 appartementen met 2 slaapkamers, balkon en dakterras

2e verdieping: 3 appartementen met 2 slaapkamers en balkon

3e verdieping: 2 penthouses met balkon, 3 slaapkamers: mogelijkheid om van 1 van de slaapkamers nog een loggia (op de zuidzijde) te maken

 

ZIJDE ACHTERSTRAAT:

Begane grond: achter entree naar de bergingen en doorloop naar de hoofdentree, roldeur naar de overdekte en afgesloten ruimte voor het parkeren op de b.g.g.

1e verdieping: 3 appartementen met 2 slaapkamers, balkon en dakterras

2e verdieping: 3 appartementen met 2 slaapkamers en balkon

3e verdieping: 2 penthouses met dakterras en 3 slaapkamer

 

BUITENRUIMTE:

Alle appartementen worden voorzien van een balkon, echter bij de appartementen op de 1e verdieping (3 aan de zijde van de Dorpsstraat en 3 aan de zijde van de Achterstraat) wordt naast een balkon nog een ruim dakterras gerealiseerd. Voor alle afmetingen zie de tekeningen. De balkons (dakterrassen) van de 2 penthouses aan de zijde van de Achterstraat hebben een oppervlakte van circa 17,3 m2 respectievelijk 20,5 m2. De 2 penthouses aan de zijde van de Dorpsstraat hebben beiden ruime balkons met een oppervlakte van circa 12,1 m2. Het behoort tot de mogelijkheden om tegen meerprijs 1 van de slaapkamers, gesitueerd aan de zuidzijde uit te laten voeren als een loggia.

 

VOORZIENINGEN:
Het gebouw wordt in elk geval voorzien van een liftinstallatie.
De appartementen en penthouses krijgen elk een videofoon installatie zodat u kunt zien wie er aanbelt voor uw appartement/penthouse. Elke berging wordt uiteraard voorzien van een licht en elektra punt en wordt individueel bemeterd via de meter van het appartement of penthouse. U heeft dan ook de mogelijkheid om, indien u hierover beschikt, uw elektrische fiets op te laden.
De algemene ruimten krijgen elektrisch bedienbare deuren (praktisch voor wie een rollator, rolstoel of scootmobiel heeft).
De parkeergarage krijgt een op afstand bedienbare roldeur.

 

STELPOSTEN:

Royale stelposten voor keuken, sanitair en tegelwerk zijn bij de koopprijzen inbegrepen.

 

Parkeren:
Op de begane grond (dus geen parkeren in een kelder!) onder de te realiseren appartementen: daar heeft elk appartement/penthouse zijn eigen parkeerplaats (bij de koopprijs inbegrepen).
De mogelijkheid om op 100 meter van het gebouw een extra parkeerplaats erbij te huren wordt momenteel onderzocht (het is zo goed als zeker dat dit kan).


START BOUW:

Om het nieuwe gebouw te realiseren dient het oude gebouw eerst volledig gesloopt te worden. Planning start sloop in mei 2020, waarna de bouw kan starten. Geplande oplevering juni 2021.

 

PROFESSIONEEL BEHEER VAN HET APPARTEMENTENCOMPLEX:
Indien u een appartement koopt, dan wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (ook wel te noemen: VVE).

Het is de VVE die eigenaar wordt van het totale gebouwencomplex, u als koper van het appartement/penthouse ontvangt een exclusief gebruiksrecht voor uw woning, parkeerplaats en berging.

Om deze Vereniging en het beheer goed te laten verlopen is door de ontwikkelaar het bedrijf METEA VVE BEHEER (https://www.vvemetea.nl/) aangesteld als beheerder van de Vereniging van Eigenaren.

Zo wordt direct bij aanvang het beheer professioneel opgepakt en uitgevoerd. Dit is een groot voordeel voor u als koper. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer, immers dit is uitbesteed aan een organisatie die daar speciaal op is ingericht en veel ervaring heeft. U wordt als koper niet belast met het opstarten van de VVE, op dat punt wordt u ook geheel ontzorgd!


WAAROM WONEN IN DE “DE POSTKAMER”?:

 

Uitstekende woonlocatie

Uitgebreid winkelbestand op A-locaties

Gezellige horecagelegenheden in het dorpscentrum

Supermarkten met ruime openingstijden op loopafstand

Uitgebreide weekmarkt op de woensdag

Actieve winkeliersvereniging

Medische voorzieningen op korte (loop) afstand

Veluwse Natuur/bossen op fietsafstand (nog geen 5 minuten fietsen)

Veluwemeer op korte rijafstand (auto)

 

BESCHIKBAARHEID:
Wilt u meer informatie ontvangen over één van de beschikbare bouwnummers?

Neem dan contact op met De Jager Makelaardij Voorthuizen.
 
11828

11830

11829